ENVIRON

Environ-ihonhoitosarjaa on tuotu Suomeen vuodesta 2002 ja sitä myydään ainoastaan koulutettujen lääkäreiden ja kosmetologien kautta 66 maassa. Environ vietti 20-vuotisjuhlavuotta vuonna 2010.
Eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämän A-vitamiinihoitosarjan teho perustuu tarpeeksi suuriin vitamiinipitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihon rakenteessa saataisiin aikaan.
Mottona on kolme T:tä: Tiede, Tutkimus, Tulokset. Tarkoitus on tarjota asiakkaille tietotaito A-vitamiini- ja antioksidanttihoidoissa ja ratkaisu iho-ongelmiin.
Tervetuloa tutustumaan todellisiin “age control” -hoitoihin!

Skin EssentiA-linja

Environ-A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut tehoaineet aktiivisiksi ja toimiviksi.
A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa AVST-tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa. Suosittelemme käytettäväksi Environ RAD:ia, jos iho altistetaan UV-säteilylle.
Säilöntäaineita ei ole lisätty AVST-sarjan valmistuksessa. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä saavuttaaksemme iholle täyden hyödyn AVST-tuotteista.

Youth EssentiA-linja

Sarja sisältää parhaista aktiiviaineista valmistetut tehokkaat seerumit auringon vaurioittamalle ja pigmentoituneelle iholle. Tuotteiden vitamiinit ja peptidit ovat tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Todellinen anti-ageing -hoitosarja, joka lupaa näkyviä tuloksia jo muutamassa viikossa. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on testannut tuotteiden ainesosat todeten ne korkealaatuisiksi ja toimiviksi.

B-ACTIVE -linja

Sarja on suunniteltu erityisesti akneiholle. Tuotteet sisältävät Australian teepuuöljyä sen antiseptisten ominaisuuksien vuoksi sekä ihoa hellävaraisesti kuorivaa salisyylihappoa. Tuotteet eivät sovellu Aspiriini- eli asetyylisalisyylihappoallergisille.

Focus Care-linja

Sarja on kehitetty antamaan erityishoitoa ihon ongelmakohtiin mahdollisimman tehokkaassa muodossa. Jokaisessa tuotteessa on aktiiviaineita, jotka entisestään nopeuttavat voiteiden ihoa nuorentavaa vaikutusta. Tuotteita käytetään AVST- ja Ionzyme-sarjan lisänä tehostamaan hoitoja.

Sarjan muita tuotteita

Vartalon hoitoon suunniteltu ihoa kiinteyttävä ja hoitava sarja.

Tehokas aurinkosuojavoide, joka sisältää sekä auringon valoa suodattavia että heijastavia ainesosia. Lisäsuojaa antavat suuret määrät C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia, jotka tehokkaina antioksidantteina estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa. Voide sopii kaiken ikäisille imeväisiästä lähtien sekä kaikille ihotyypeille.
Vitamiinirikas huulirasva aurinkosuojalla soveltuu kaikkiin vuodenaikoihin ja ilmasto-olosuhteisiin suojaten huulia UV-säteilyä ja muita vapaita radikaaleja vastaan. Sopii kaikille ja on erityisesti suunniteltu kuivien ja rohtuneiden huulien hoitoon.

Kevyesti vaahtoava kasvo- ja vartalopuhdistusgeeli normaalille ja rasvaiselle iholle.

Tervetuloa

Olemme avoinna ajanvarausten mukaisesti.

Tervetuloa tuoteostoksille myös ilman ajanvarausta, mutta varmistathan aina etukäteen esim. tekstiviestillä olenko paikalla ja vapaana hoitotyöstä.

Yhteystiedot

Puhelin

+(358) 400 631 474

Sähköposti

saija@fiini.com

Osoite

Linnankatu 1 B
20100 Turku

Uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme uusista tuotteista, tarjouksista, esittelyistä. Saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa ja pääset ensimmäisten joukossa kokeilemaan uutuuksia ja verrattomia tarjouksia.

TILAA FIININ UUTISKIRJE

Uutiskirjeissä kerromme uusista tuotteista, tarjouksista ja tapahtumista. Uutiskirjeitä lähetämme aina silloin tällöin, kun meillä on jotakin mukavaa kerrottavaa ;-

Kiitos. Uutiskirjeen tilaus onnistui.