Jane Iredale

Hoitava meikkisarja

janeiredale logo

Tämä korkealaatuinen meikkisarja on kehitetty USA:ssa yhdessä lääkäreiden kanssa. Uusimman teknologian ansiosta on saatu aikaiseksi kosmetiikkaa, joka tuntuu iholla kevyenä, mutta peittää kuitenkin erittäin hyvin.

Sekoitus mikrojauhettuja maakerrosten mineraaleja (mm. mineraalikiille, titaanidioksidi, sinkkioksidi, rautaoksidi) sekä luonnon väriaineita (mm. karmiininpunainen, Brasilianmännyn uute) asettuvat iholle lomittain. Kerrosten alla iho kuitenkin hengittää normaalisti, sillä tuotteissa ei ole käytetty mitään täyte-, sidos- tai säilöntäaineita kuten esim. talkkia, alumiinia, mineraaliöljyä, jotka tukkivat ihohuokoset.

Tuotteet ovat elottomia (inerttejä), joten ne eivät edistä bakteerien kasvua, ja niissä on korkea aurinkosuojakerroin (SPF 20-30).

Meikin levittäminen on todella helppoa ja nopeaa. Parhaan lopputuloksen saa ns. chisel-siveltimellä (ei tasapäinen vaan keskeltä pidempikarvainen). Pigmentit ovat tiivistetyssä muodossa, joten tarvitaan erittäin vähäinen määrä antamaan hyvä peittävyys.

Meikki ei pakkaudu juonteiden pohjalle vaan pysyy iholla silkkisen tasaisena tunnista toiseen, jopa rasvaisella iholla. Meikki on myös vettä hylkivää eikä se valu kuumanakaan kesäpäivänä.

Jane Iredale tuotteet sopivat erinomaisesti leikkausarpien, acne- sekä rosaceaihon peittämiseen, sekä hionnan, kuorinnan tai kestopigmentoinnin jälkeisen punoituksen peittämiseen.

Tuotteet sopivat hyvin myös allergikoille, koska tuotteissa ei ole käytetty ihoa ärsyttäviä aineita, kuten esim. parfyymejä, kemiallisia väri- tai säilöntäaineita.

Sarjaan kuuluvat jauhemaiset sekä kiinteät pohjat, BB-voiteet, pohjustusvoiteet, peitevärit, valokynä, kosteussuihkeet, luomivärit, poskipunat, rajauskynät, huulipunat ja -kiilteet, ripsivärit sekä erittäin korkealaatuiset siveltimet.

Linkki Jane Iredalen sivuille

Environ

environ fiini

Jane Iredale

Jane Iredale - Fiini

Hoitokokemuksia

hoitokokemuksia

Fiini

Saija Kunttu - Fiini 
Saija Kunttu
Ihonhoitoklinikka Fiini
Linnankatu 1 B, (1. krs)
20100 Turku
0400 631 474