Environ

environ slogan

Environ-ihonhoitosarjaa on tuotu Suomeen vuodesta 2002 ja sitä myydään ainoastaan koulutettujen lääkäreiden ja kosmetologien kautta 66 maassa. Environ vietti 20-vuotisjuhlavuotta vuonna 2010.

Eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämän A-vitamiinihoitosarjan teho perustuu tarpeeksi suuriin vitamiinipitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihon rakenteessa saataisiin aikaan.

Mottona on kolme T:tä: Tiede, Tutkimus, Tulokset. Tarkoitus on tarjota asiakkaille tietotaito A-vitamiini- ja antioksidanttihoidoissa ja ratkaisu iho-ongelmiin.

Tervetuloa tutustumaan todellisiin "age control" -hoitoihin!

AVST- (Advanced Vitamin Skin Therapy) -SARJA

Environ-A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut tehoaineet aktiivisiksi ja toimiviksi.

A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa AVST-tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa. Suosittelemme käytettäväksi Environ RAD:ia, jos iho altistetaan UV-säteilylle.

Säilöntäaineita ei ole lisätty AVST-sarjan valmistuksessa. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä saavuttaaksemme iholle täyden hyödyn AVST-tuotteista.

AVST Eye Gel 15ml: Ohuelle silmänympärysiholle suunniteltu mieto A-vitamiinigeeli, joka sisältää Matrixyl-peptidiä ja runsaasti antioksidantteja. Ei sisällä aurinkosuojaa.

AVST 1 50ml: Environ AVST-sarjan aloitusvoide, joka sisältää matalan pitoisuuden A- ja C-vitamiinia.

AVST 1 on suunniteltu A-vitamiinin käytön aloittaville ja herkälle iholle. Antioksidantit, mukaan lukien C- ja E-vitamiini, auttavat korjaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

AVST 2 50ml: Seuraava askel kohti keskivahvoja A- ja C-vitamiinipitoisuuksia.

AVST 3 50ml: Sisältää melko korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Tuote on suunniteltu aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een ja 2:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl-nimistä peptidiä edistämään kollageeni- ja elastiinituotantoa.

AVST 4 50ml: Sisältää korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een, 2:een ja 3:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl:iä.

AVST 5 50ml: Sisältää erittäin korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia sekä peptidejä. Tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla on valovaurioitunut iho ja jotka haluavat vielä parempia tuloksia käytettyään Environ AVST 1:ä, 2:a, 3:a ja 4:a. Voidaan käyttää yhdessä Environ Ionzyme C-Quence 3:n ja 4:n kanssa tai Intensive Retinol 1:n, 2:n ja 3:n kanssa vielä parempien tulosten saavuttamiseksi.

AVST Eye Make-Up Remover 100ml: Hellävarainen silmämeikin poistoaine, joka sopii erityisesti piilolinssien käyttäjille, herkille silmille ja silmänympärysiholle.

AVST Pre-Cleansing Oil 100ml: Lähinnä kasviöljyjä, mm. jojoba-öljyä, sisältävä esipuhdistusaine, joka poistaa meikin ja auttaa syväpuhdistamaan ja kosteuttamaan ihoa.

AVST Cleansing Lotion 200ml: Uutuuspuhdistustuote, johon on lisätty kosteuttavia ainesosia, mm. oliiviöljyä. Sopii erityisesti kuivalle iholle.

AVST Moisturising Toner 200ml: pH-tasapainotettu öljytön kasvovesi, joka sisältää kosteuttavia ainesosia ja antioksidantteja. Tuote on suunniteltu käytettäväksi ennen AVST-voiteita lisäämään vitamiinien imeytymistä.

AVST A, C&E Body Oil 100ml: Erittäin hienojakoinen ja voimakas A-, C- ja E-vitamiiniöljy aurinkovaurioiselle vartalon iholle.

AVST Gel 50ml: Mieto A-vitamiinigeeli herkälle, tukkeutuneelle tai reagoivalle iholle. Ei sisällä aurinkosuojaa.

AVST Hydrating Exfolient Masque 50ml: Valkosavinaamio ihon kosteutukseen ja imemään ylimääräistä rasvaa iholta.

AVST Hydrating Lotion 200ml: pH-tasapainotettu keskivahva AHA-happovartaloneste kuorii ihoa kevyesti pehmentäen karheita ja kuivia ihoalueita. Käytetään yhdessä AVST Body Oil:in tai Body Cream:in kanssa.

 

IONZYME-SARJA

Sarja sisältää parhaista aktiiviaineista valmistetut tehokkaat seerumit auringon vaurioittamalle ja pigmentoituneelle iholle. Tuotteiden vitamiinit ja peptidit ovat tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Todellinen anti-ageing -hoitosarja, joka lupaa näkyviä tuloksia jo muutamassa viikossa. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on testannut tuotteiden ainesosat todeten ne korkealaatuisiksi ja toimiviksi.

C-Quence1 35ml: Ionzyme-sarjan aloitusgeeli. Matala A-vitamiinipitoisuus yhdistettynä keskivahvaan C- ja E-vitamiinipitoisuuteen. Herkälle iholle tai iholle, jota ei ole vielä totutettu A-vitamiiniin.

C-Quence2 35ml: Keskivahva A-vitamiinigeeli, joka sisältää runsaasti C- ja E-vitamiineja. C-Quence1:een tottuneelle iholle.

C-Quence3 35ml: Vahva A-vitamiinigeeli sisältäen runsaasti C- ja E-vitamiineja. C-Quence2:een tottuneelle iholle tai iholle, joka on totutettu AVST-sarjan vahvempiin voiteisiin.

C-Quence4 35ml: Sarjan vahvin A-vitamiinigeeli, joka sisältää erittäin suuret pitoisuudet C- ja E-vitamiineja. Tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla on vakavia aurinkovaurioita tai niille, jotka haluavat saavuttaa vielä parempia tuloksia ihonhoidossa. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut C-Quence3:een, AVST 4- tai 5-voiteisiin tai Intensive-sarjan Retinol-tuotteisiin.

C-Quence Crème 35ml: Voide käytettäväksi yhdessä C-Quence Gel:ien kanssa ravitsemaan ihoa, vähentämään valovaurioita ja ylläpitämään ihon terveyttä. Sisältää runsaasti tehokkaita antioksidantteja. Sopii kaikille ihotyypeille ja voidaan käyttää lisäkosteuttajana muiden Environ-tuotteiden kanssa.

C-Quence Eye Gel 10ml: Silmänympärysgeeli, jossa on käytetty vitamiinien lisäksi peptidejä, jotka yhdessä vitamiinien kanssa kosteuttavat ihoa ja madaltavat ryppyjä. Sisältää myös Argireline:a, joka rentouttaa ohutta silmänympärysihoa estäen uusien ryppyjen syntyä. Geeli on erittäin tehokas silmänympärysihon kiinteyttäjä.

Energising Masque: C-vitamiininaamio kotikuorintaan. Tuote on pakattu kahteen erilliseen pakkaukseen, joiden sisältö sekoitetaan ennen käyttöä C-vitamiinin tuoreuden ja tehon takaamiseksi. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta suositellaan erityisesti karhealle, auringon vaurioittamalle ja pigmentoituneelle iholle.

Ionzyme Focus Hydrating Serum 30ml: Hyaluronihapposeerumi kuivalle, aurinkovaurioiselle iholle ja hienoihin ryppyihin. Lisää ihon kosteutta ja volyymiä tehokkaasti. Parhaat tulokset saavutetaan Cosmetic Focus CIT:in tai Roll-CIT:in käytön kanssa.

Ionzyme Focus Frown Serum 20ml: Otsa- ja silmäryppyihin suunniteltu kevyt ja öljytön, kolmen peptidin seerumi, joka vähentää lihastoimintaa ja madaltaa hienoja ryppyjä ja juonteita. Parhaat tulokset saavutetaan Cosmetic Focus CIT:in tai Roll-CIT:in käytön kanssa.

 

B-ACTIVE -SARJA

Sarja on suunniteltu erityisesti akneiholle. Tuotteet sisältävät Australian teepuuöljyä sen antiseptisten ominaisuuksien vuoksi sekä ihoa hellävaraisesti kuorivaa salisyylihappoa. Tuotteet eivät sovellu Aspiriini- eli asetyylisalisyylihappoallergisille.

Sebuprep 100ml: Kevyt, öljypohjainen esipuhdistusaine, joka liuottaa ylimääräistä rasvaa ihohuokosista ja estää finnien muodostumista. Teepuuöjy auttaa vähentämään tulehdusta.

Sebuwash 100ml: Kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli, joka sisältää teepuuöljyä ja salisyylihappoa. Ei kuivata ihoa.

Sebutone 100ml: Keskivahva maitohappoa, salisyylihappoa ja teepuuöljyä sisältävä kasvovesi. Maitohappo madaltaa ihon happamuutta ja kosteuttaa ihoa. Pieni määrä alkoholia auttaa poistamaan iholta ylimääräistä rasvaa ja edesauttaa vitamiinien imeytymistä ihoon.

Sebugel A 30ml: Mieto A-vitamiinigeeli sisältäen teepuuöljyä ja kolostrumia, joka vahvistaa ihon immuniteettia. Erityisesti tulehtuneille aknealueille ensihoidoksi.

Sebumasque 50ml: Valkosavipohjainen naamio, joka imee ylimääräistä rasvaa iholta ja vähentää ihohuokosten tukkeutuneisuutta. Teepuuöljy, panthenol ja E-vitamiini rauhoittavat tulehtunutta ihoa.

Sebuspot Gel 10ml: Tehokas paikallisesti käytettävä geeli tulehtuneille ihoalueille ja märkäpäihin. Sisältää teepuuöljyn ja panthenolin lisäksi Acnacidol:ia ja B3-vitamiinia, jotka normalisoivat talirauhasen toimintaa ja kuivattavat märkäpäitä.

 

INTENSIVE-SARJA

Sarja on kehitetty antamaan erityishoitoa ihon ongelmakohtiin mahdollisimman tehokkaassa muodossa. Jokaisessa tuotteessa on aktiiviaineita, jotka entisestään nopeuttavat voiteiden ihoa nuorentavaa vaikutusta. Tuotteita käytetään AVST- ja Ionzyme-sarjan lisänä tehostamaan hoitoja.

Alpha Toner Forte 200ml: Vahva AHA-happokasvovesi sarveistuneelle sekä tukkeutuneelle iholle, joka tarvitsee lisäkuorintaa. Auttaa ylläpitämään ihon happotasapainoa ja edesauttaa vitamiinien imeytymistä.

Antioxidant Gel 60ml: Tahraamaton geeli, jossa on sekoitus antioksidantteja: C- ja E-vitamiinia, beetakaroteenia (luonnon A-vitamiinia) ja B5-provitamiinia. Sisältää teepuuöljyä antiseptinä. Suositellaan henkilöille, joiden iho on liian herkkä muille A-vitamiinimuodoille. Auttaa vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita.

Colostrum Gel 30ml: Tahraamaton geeli, joka sisältää kolostrumia, ternimaitoa, joka vahvistaa ihon immuniteettia ja tukee ihon kasvutekijöiden tuotantoa. Suositellaan erityisesti ikääntyneelle, ohentuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle.

Hydrating Oil Capsules 30kpl: Hienojakoinen, helposti imeytyvä öljyseos kapselissa. Sisältää retinolia, C- ja E-vitamiinia sekä alfalipoiinihappoa. Kosteuttaa ja vahvistaa kuivaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Retinol 1, 2 ja 3 30ml: Retinol-geelejä käytetään järjestyksessä miedoimmasta vahvimpaan. Ne sisältävät erittäin runsaasti retinolia sekä kolostrumia ja niitä voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 4 tai 5-voiteeseen tai Ionzyme C-Quence 3:een. Geelit ylläpitävät nuorekasta, tervettä ihoa sekä parantavat auringon vaurioittamaa ja pigmentoitunutta ihoa. Retinolit aiheuttavat yleensä jonkinasteisen A-vitamiinireaktion, mikä ei ole vaarallista. Ei suositella herkälle iholle.

Super Moisturiser 50ml: Tehokosteuttaja A-vitamiinivoiteen päällä käytettäväksi kuivalle iholle tai kuiviin ilmasto-olosuhteisiin. Ei sisällä A-vitamiinia eikä aurinkosuojaa.

Alpha Hydroxy Cream 50ml: Yöllä A-vitamiinivoiteen kanssa käytettävä tehovoide, joka sisältää keskivahvan pitoisuuden AHA-happoja. Aurinkovaurioiselle ja sarveistuneelle iholle.

Alpha Hydroxy Gel 50ml: Yöllä A-vitamiinivoiteen kanssa käytettävä vahva AHA-happogeeli tukkeutuneelle iholle.

Hair&Scalp Tonic 125ml: Päänahan hoitoneste, joka ravitsee päänahkaa ja hiusjuurta sekä edistää tervettä hiustenkasvua.

 

EVENESCENCE-SARJA

Tehokkaat tuotteet suunniteltu kirkastamaan pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon värivirheitä.

Clarifying Lotion 100ml: Ihoa kirkastava kasvovesi, joka sisältää melaniinin tuotantoa ja pigmentin kuljetusta sääteleviä ainesosia.

C-Boost 25ml: Ainutlaatuisen tehokas C-vitamiinivoide pigmenttiläiskiin, couperosaan, aurinkovaurioille ja hienoille rypyille sekä terveen ihon ylläpitoon.

 

BODY-SARJA

Vartalon hoitoon suunniteltu ihoa kiinteyttävä ja hoitava sarja.

Body Cream 100ml: Vahva A-vitamiinivoide päivittäiseen käyttöön vartalolle ja käsiin. Suositellaan käytettäväksi AVST Hydrating Lotion:in kanssa.

Enhanced Essentia Oil 100ml: Ihon elastisuutta parantava voimakas vitamiiniöljy vartalolle, erityisesti veltostuneelle ja aurinkovaurioiselle iholle. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST Body Oil:iin. Käytetään Roll-CIT -neulauslaitteen kanssa esim. raskausarpiin.

Body Profile 130ml: Vartalogeeli, joka on suunniteltu kiinteyttämään ja elvyttämään veltostunutta ja appelsiini-ihoa. Aktiiviainesosat tehostavat nestekiertoa ja vahvistavat ihon elastisuutta. Käytetään yhdessä Body Cream:in tai Body Oil:in kanssa. Geeliä voi myös imeyttää sono- tai iontoforeesilla ongelmakohtiin.

Shower Gel 200ml: Virkistävä ja raikastava monikäyttöinen suihkugeeli vartalolle, kasvoille ja hiuksille.

 

SUN CARE -SARJA

RAD SPF15: Tehokas aurinkosuojavoide, joka sisältää sekä auringon valoa suodattavia että heijastavia ainesosia. Suojakerroin 15 sekä UVA- että UVB-säteille. Lisäsuojaa antavat suuret määrät C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia, jotka tehokkaina antioksidantteina estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa. Voide sopii kaiken ikäisille imeväisiästä lähtien sekä kaikille ihotyypeille. RAD sisältää A-vitamiinia vain beetakaroteenin muodossa.

Alpha Day Lotion 100ml: Keskivahva AHA-happopäivävoide vitamiinivoiteen päälle. Suositellaan pigmentoituneelle iholle. Suojakerroin 15.

RAD Lips 4.6g: Vitamiinirikas huulirasva aurinkosuojalla soveltuu kaikkiin vuodenaikoihin ja ilmasto-olosuhteisiin suojaten huulia UV-säteilyä ja muita vapaita radikaaleja vastaan. Sopii kaikille ja on erityisesti suunniteltu kuivien ja rohtuneiden huulien hoitoon.

 

INTERACTIVE-SARJA

Cleansing Gel 100ml: Kevyesti vaahtoava kasvo- ja vartalopuhdistusgeeli normaalille ja rasvaiselle iholle.

 

Environ

environ fiini

Jane Iredale

Jane Iredale - Fiini

Hoitokokemuksia

hoitokokemuksia

Fiini

Saija Kunttu - Fiini 
Saija Kunttu
Ihonhoitoklinikka Fiini
Linnankatu 1 B, (1. krs)
20100 Turku
0400 631 474