Bio Peel -yrttisyväkuorinta

Yrteistä ja levistä koostuva Neoderman yrttisyväkuorinta soveltuu ennenkaikkea tukkoiselle, paksuhkolle, kuivan karhealle tai aurinkovaurioiselle iholle.
Yrteistä koostuvaa lämmintä seosta hierotaan kasvoille lämmittävän höyryn alla 7-10 min (ihon herkkyydestä riippuen), jonka jälkeen se pestään huolellisesti pois, levitetään rauhoittava seerumi sekä viilentävä & rauhoittava leväpohjainen erikoisnaamio, joka saa vaikuttaa 20 min. Lopuksi iholle levitetään ravitseva ja kosteuttava voide sekä aurinkosuoja.
Iho punoittaa hoidon jälkeen melko voimakkaasti, mutta jo seuraavana päivänä iholle voi laittaa meikkiä. Erittäin suositeltavaa onkin käyttää Jane Iredalen mineraalimeikkiä, joka niin rauhoittaa (sinkkioksidi) kuin suojaakin (titaanidioksidi) haitallisilta UV-säteiltä, mutta ei tuki ihohuokosia. Parin päivän kuluttua hoidosta iho hilsehtii ja se saattaa jatkua muutaman päivän. Ihoa saa kuoria mekaanisella kuorintavoiteella kotona, jolloin edesauttaa kuolleen ihosolun irtoamista.
Hoidon jälkeen kotihoito ravitsevilla ja kosteuttavilla tuotteilla on ensisijaisen tärkeää – aurinkosuojaa unohtamatta!

Bio Peel –yrttisyväkuorinta

  • poistaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa
  • lisää ihon aineenvaihduntaa
  • vähentää ihossa olevia bakteereita
  • tasapainottaa talineritystä
  • stimuloi kollageenisynteesiä (kiinteyttää)
  • vaalentaa pigmenttimuutoksia
  • supistaa ihohuokosia
  • pehmentää karheata ihoa

Hoitoa suositellaan otettavaksi 3-5 kerran sarjahoitona 2-3 viikon välein, mutta jo yksi hoito kirkastaa ihoa silminnähden.

Tervetuloa

Olemme avoinna ajanvarausten mukaisesti.

Tervetuloa tuoteostoksille myös ilman ajanvarausta, mutta varmistathan aina etukäteen esim. tekstiviestillä olenko paikalla ja vapaana hoitotyöstä.

Yhteystiedot

Puhelin

+(358) 400 631 474

Sähköposti

saija@fiini.com

Osoite

Sibeliuksenkatu 7 B 16, 4krs
20100 Turku

Uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme uusista tuotteista, tarjouksista, esittelyistä. Saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa ja pääset ensimmäisten joukossa kokeilemaan uutuuksia ja verrattomia tarjouksia.