ENVIRON

Environ-ihonhoitosarjaa on tuotu Suomeen vuodesta 2002 ja sitä myydään ainoastaan koulutettujen lääkäreiden ja kosmetologien kautta 66 maassa. Environ vietti 20-vuotisjuhlavuotta vuonna 2010.
Eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämän A-vitamiinihoitosarjan teho perustuu tarpeeksi suuriin vitamiinipitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihon rakenteessa saataisiin aikaan.
Mottona on kolme T:tä: Tiede, Tutkimus, Tulokset. Tarkoitus on tarjota asiakkaille tietotaito A-vitamiini- ja antioksidanttihoidoissa ja ratkaisu iho-ongelmiin.
Tervetuloa tutustumaan todellisiin “age control” -hoitoihin!

Skin EssentiA-linja

Environ-A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut tehoaineet aktiivisiksi ja toimiviksi.
A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa AVST-tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa. Suosittelemme käytettäväksi Environ RAD:ia, jos iho altistetaan UV-säteilylle.
Säilöntäaineita ei ole lisätty AVST-sarjan valmistuksessa. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä saavuttaaksemme iholle täyden hyödyn AVST-tuotteista.

Youth EssentiA-linja

Sarja sisältää parhaista aktiiviaineista valmistetut tehokkaat seerumit auringon vaurioittamalle ja pigmentoituneelle iholle. Tuotteiden vitamiinit ja peptidit ovat tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Todellinen anti-ageing -hoitosarja, joka lupaa näkyviä tuloksia jo muutamassa viikossa. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on testannut tuotteiden ainesosat todeten ne korkealaatuisiksi ja toimiviksi.

B-ACTIVE -linja

Sarja on suunniteltu erityisesti akneiholle. Tuotteet sisältävät Australian teepuuöljyä sen antiseptisten ominaisuuksien vuoksi sekä ihoa hellävaraisesti kuorivaa salisyylihappoa. Tuotteet eivät sovellu Aspiriini- eli asetyylisalisyylihappoallergisille.

Focus Care-linja

Sarja on kehitetty antamaan erityishoitoa ihon ongelmakohtiin mahdollisimman tehokkaassa muodossa. Jokaisessa tuotteessa on aktiiviaineita, jotka entisestään nopeuttavat voiteiden ihoa nuorentavaa vaikutusta. Tuotteita käytetään AVST- ja Ionzyme-sarjan lisänä tehostamaan hoitoja.

Sarjan muita tuotteita

Vartalon hoitoon suunniteltu ihoa kiinteyttävä ja hoitava sarja.

Tehokas aurinkosuojavoide, joka sisältää sekä auringon valoa suodattavia että heijastavia ainesosia. Lisäsuojaa antavat suuret määrät C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia, jotka tehokkaina antioksidantteina estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa. Voide sopii kaiken ikäisille imeväisiästä lähtien sekä kaikille ihotyypeille.
Vitamiinirikas huulirasva aurinkosuojalla soveltuu kaikkiin vuodenaikoihin ja ilmasto-olosuhteisiin suojaten huulia UV-säteilyä ja muita vapaita radikaaleja vastaan. Sopii kaikille ja on erityisesti suunniteltu kuivien ja rohtuneiden huulien hoitoon.

Kevyesti vaahtoava kasvo- ja vartalopuhdistusgeeli normaalille ja rasvaiselle iholle.

Tervetuloa

Olemme avoinna ajanvarausten mukaisesti.

Tervetuloa tuoteostoksille myös ilman ajanvarausta, mutta varmistathan aina etukäteen esim. tekstiviestillä olenko paikalla ja vapaana hoitotyöstä.

Yhteystiedot

Puhelin

+(358) 400 631 474

Sähköposti

saija@fiini.com

Osoite

Sibeliuksenkatu 7 B 16, 4krs
20100 Turku

Uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme uusista tuotteista, tarjouksista, esittelyistä. Saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa ja pääset ensimmäisten joukossa kokeilemaan uutuuksia ja verrattomia tarjouksia.