GeneO+

Geneo+ on UUDENLAINEN HOITOKOKONAISUUS, johon on helppo ihastua!
Geneo+ hyödyntää tuloksellisesti kahta eri ihonhoitoteknologiaa, joita voidaan toteuttaa joko samalla hoitokerralla tai omina erillisinä hoitoinaan.

OxyGeneoTM & TriPollar® -yhdistelmähoidolla vieläkin paremmat tulokset!

Yhdistelmähoito herättää ja elvyttää ihon kuorimalla hellästi kuolleen ihokerroksen ja samalla ravitsemalla, kosteuttamalla ja hapettamalla kudosta. Lisäksi iho kiinteytyy. Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen ja sarjahoidolla tehostetaan vaikutusten tehoa ja kestävyyttä.
TriPollar RF ja OxyGeneo yhdessä parantavat ihon pintakerrosten laatua pitkäkestoisesti. Ihanteellinen hoito, jolla saat säteilevän ihon vaikkapa ennen tärkeää tilaisuutta!
Geneo+ -hoidot eivät vaadi toipumisaikaa, joten voit välittömästi palata normaalien toimiesi pariin. Suosittelemme kuitenkin käyttämään aurinkosuojavoidetta 24h hoidon jälkeen.

OxyGeneo -hoito sopii kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille.
OxyGeneo -käsittely voidaan tehdä osana täydellistä kasvohoitoa tai itsenäisenä pikahoitona, jolla on välittömät vaikutukset.

KAKSI HOITOLINJAA:
NeoRevive “ihon nuorennushoito”
• Kiinteyttää ja vahvistaa
• Kosteuttaa ja ravitsee
• Kirkastaa ihoa
• Tasoittaa matalia juonteita ja ryppyjä

NeoBright “ihon vaalennushoito”
• Vaalentaa ihon sävyä
• Tasoittaa ihon väriä
• Vähentää pigmenttien ilmenemistä
• Vähentää auringon aiheuttamia vaurioita

OxyGeneo tuottaa lukemattoman määrän pieniä CO2- kuplia, jotka tunkeutuvat ihon pintakerrokseen. Tämä runsaasti hiilidioksidia sisältävä ympäristö saa aikaan fysiologisen reaktion, Bohrin efektin, jonka seurauksena kudoksen happipitoisuus kasvaa ja samalla verenvirtaus lisääntyy ja ihosolujen aineenvaihdunta paranee.

TriPOllar RF® -hoito
Radiotaajuushoitoja (RF) on käytetty turvallisesti ja tehokkaasti lääketieteellisissä laitteissa jo pitkään, ja viimeisen vuosikymmenen aikana RF:stä on tullut yksi esteettisen lääketieteen avainteknologioista. Esteettisessä lääketieteessä RF-teknologiaa on käytetty tuloksellisesti mm. ihon kiinteyttämiseen ja ryppyjen hoitoon.
TriPollar RF on turvallinen ja miellyttävä hoito, joka parantaa ihon syvempiä kerroksia. RF- virta lämmittää ihokudosta sisältäpäin ja samalla suojaa ihon pintakerrosta.

Ihon tehokas lämmittäminen saa aikaan näkyviä tuloksia.
• Välittömät tulokset: kollagenisäikeet supistuvat ja iho kiinteytyy jo yhden hoitokerran jälkeen
• Pitkän aikavälin tulokset: solujen aineenvaihdunta paranee, kollageeni vahvistuu, ja iho näyttää ja tuntuu selvästi kiinteämmältä.

Tervetuloa

Olemme avoinna ajanvarausten mukaisesti.

Tervetuloa tuoteostoksille myös ilman ajanvarausta, mutta varmistathan aina etukäteen esim. tekstiviestillä olenko paikalla ja vapaana hoitotyöstä.

Yhteystiedot

Puhelin

+(358) 400 631 474

Sähköposti

saija@fiini.com

Osoite

Sibeliuksenkatu 7 B 16, 4krs
20100 Turku

Uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme uusista tuotteista, tarjouksista, esittelyistä. Saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa ja pääset ensimmäisten joukossa kokeilemaan uutuuksia ja verrattomia tarjouksia.