Perfectha -täyteainehoidot

Perfectha-injektiot ovat turvallisia hyaluronihappoinjektioita, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Hyaluroni on samaa ainetta kuin soluissakin on, eli on harvinaista, että sille olisi allerginen. Kuitenkin pieni riski on aina olemassa. Perfecthassa on markkinoiden pienin proteiinipitoisuus ja näin ollen pienin allergiariski.

 

Perfecthassa on ristikkäissidoslinkitys ja sen täyttävä onimaisuus on parempi kuin aikaisemmilla menetelmillä. Kesto riippuu ihon aineenvaihdunnasta ja siitä, onko hyaluronihappoa laitettu koskaan aikaisemmin. Jos aineenvaihdunta on nopeaa ja ihossa itsessään ei ole yhtään hyaluronia, niin silloin ihosolu ottaa hyaluronia hyödykseen ja se lähtee nopeammin pois käsitellyltä alueelta. Kun aluetta on käsitelty useamman kerran hyaluronilla, niin se tulee jatkossa kestämään paremmin ja pidemmän aikaa. Jos asiakas tupakoi ja ottaa paljon aurinkoa tai solariumia ja käy säännöllisesti infrapunasaunassa eikä hoida ihoaan hyaluronia sisältävillä aineilla, silloin arvioitu kesto on lyhyempi kuin keskivertotapauksissa. Arvioitu kesto aineella on kuitenkin tapauksesta riippuen n. 6-12 kk, joskus jopa 2 vuotta.

 

Perfecthalla voi täyttää ja muotoilla huulia, nasolabiaalipoimuja, sibeliuspoimuja, silmien ympärystän juonteita sekä muotoilla kasvojen piirteitä ja linjoja, kohottaa yleisilmettä koko kasvojen alueella. Injektiomenetelmä perustuu kuitenkin täyttöön ja kohottavaan ominaisuuteen eikä sillä voida saada voimakkaasti roikkuvaa ihoa pois eili siihen tarvitaan kirurgin veistä avuksi. Perfecthan sisältämä hyaluroni ei poista ilmeryppyjä, koska sillä ei ole lihaksia lamaannuttavaa vaikutusta kuten Botoxilla. Näin ollen otsan juontet voidaan täyttää Perfecthalla, mutta ilmeistä johtuvat rypyt saattavat palata jo n. 2-3 kk:n kuluttua. (tosin myös Botox täytyy uusia 3 kk:n välein…)

 

Perfectha-injektoinnin jälkeen on suositeltavaa käyttää hyaluronihappoa sisältävää seerumia, jolloin saadaan ihosoluille ympäröivässä ihossa myös hyaluronia ja aine tulee kestämään pidempään myös käsitellyllä alueella.
Saunaan ja jumppaan ei saa mennä samana päivänä käsittelyn jälkeen eikä iholle saa laittaa meikkiä. Kädet on syytä desinfioida ennen ihon koskettelua.
Seuraavana päivänä voi hyvin jo laittaa meikkiä.
Käsitellylle alueelle saattaa tulla mustelmia, jotka lähtevät pois n. 1-3 vkon aikana. Ennen käsittelyä olisi hyvä välttää paracetamolia ja asetyylisalisyylihappoa sisältävien särkylääkkeiden käyttöä, koska ne lisäävät verenvuototaipumusta ja näin ollen lisää mustemien riskiä. Muista mainita jos käytät verenohennuslääkettä kuten Marevania, sillä silloin ei injektioita saa ottaa.

Tervetuloa

Olemme avoinna ajanvarausten mukaisesti.

Tervetuloa tuoteostoksille myös ilman ajanvarausta, mutta varmistathan aina etukäteen esim. tekstiviestillä olenko paikalla ja vapaana hoitotyöstä.

Yhteystiedot

Puhelin

+(358) 400 631 474

Sähköposti

saija@fiini.com

Osoite

Sibeliuksenkatu 7 B 16, 4krs
20100 Turku

Uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme uusista tuotteista, tarjouksista, esittelyistä. Saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa ja pääset ensimmäisten joukossa kokeilemaan uutuuksia ja verrattomia tarjouksia.