Dermapen -mikroneulaus

Miksi valita Dermapen 4TM?
Dermapen 4 on vuosituhannen läpimurto, joka hyödyntää kohtisuoraa neulauspäätä. Dermapen 4 liikkuu iholla kivuttomasti, luoden miljoonia mikrokanavia ihoon ja käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosessin. Dermapen 4 mahdollistaa jopa 80 % tehokkaamman aktiiviainesosien kuljettamisen syvälle ihon kerroksiin. Dermapen 4 on 104 % nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet.

Mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageeni- ja elastiinituotantoa kudoksessa. Dermapen 4:llä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia, korvalehtiä ja nenää.

 

Onko hoito kivulias?
Dermapen 4 aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon. Siksi Dermapen4 aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi, kuin monet invasiivisemmat hoitovaihtoehdot. Lyhyillä neulapituuksilla neulatessa hoito on kivuton.

 

Miten minun tulisi valmistella iho ennen Dermapen4 -hoitoa?
Maksimaalisten hoitotulosten saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään hoitajasi sinulle suosittelemia Dp Dermaceuticals kotihoitotuotteita 2-3 viikkoa ennen ja jälkeen Dermapen 4 hoitoa.

 

Kuinka monta hoitokertaa suositellaan hoidettaessa ikääntyvää ihoa, aknearpia, raskausarpia? (yleisohje)

  • Elvyttävä hoito 3-6 hoitokertaa 6-8 viikon välein
  • Aknearvet 4-6 hoitokertaa 6-8 viikon välein
  • Raskausarvet 4-8 hoitokerta 6-8 viikon välein
  • Hyperpigmentaatio 4-6 hoitokertaa 2-4 viikon välein

Pinnallisia hoitoja suositellaan otettavaksi 4 hoidon sarjana, 1 hoito/2-3 viikon välein.

 

Miten pian täyteaineiden laiton jälkeen voidaan tehdä Dermapen hoito?
Kerrothan aina hoitajallesi jos suunnittelet tai olet käynyt täyteainehoidoissa. Ei ole olemassa kliinisiä todisteita, etteikö mikroneulaushoitoa Dermapen 4 laitteella voisi tehdä välittömäti ennen tai jälkeen toimenpiteen.

 

Kuinka nopeasti hoitotulokset ovat nähtävissä?
Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Merkittävät ja pitkäkestoiset hoitotulokset ovat nähtävillä 3-6 hoitokerran jälkeen (2-8 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee paranemaan jopa 6-12 kuukautta hoitojen jälkeen, varsinkin jos hoitojaksoosi yhdistetään suositellut Dp Dermaceuticals kotihoitotuotteet.

 

Kuinka nopeasti iho palautuuu hoidon jälkeen?
Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy ykeensä punoitusta ja kiristävää tunnetta 1-2 vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Dp Dermaceuticals Cover RecoverTM suojaa ja hoitaa ihoa sekä peittää punoitusta heti hoidon jälkeen.

Tervetuloa

Olemme avoinna ajanvarausten mukaisesti.

Tervetuloa tuoteostoksille myös ilman ajanvarausta, mutta varmistathan aina etukäteen esim. tekstiviestillä olenko paikalla ja vapaana hoitotyöstä.

Yhteystiedot

Puhelin

+(358) 400 631 474

Sähköposti

saija@fiini.com

Osoite

Sibeliuksenkatu 7 B 16, 4krs
20100 Turku

Uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme uusista tuotteista, tarjouksista, esittelyistä. Saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa ja pääset ensimmäisten joukossa kokeilemaan uutuuksia ja verrattomia tarjouksia.