Jane Iredale

Hoitava meikkisarja

Tämä korkealaatuinen meikkisarja on kehitetty USA:ssa yhdessä lääkäreiden kanssa. Uusimman teknologian ansiosta on saatu aikaiseksi kosmetiikkaa, joka tuntuu iholla kevyenä, mutta peittää kuitenkin erittäin hyvin.

Sekoitus mikrojauhettuja maakerrosten mineraaleja (mm. mineraalikiille, titaanidioksidi, sinkkioksidi, rautaoksidi) sekä luonnon väriaineita (mm. karmiininpunainen, Brasilianmännyn uute) asettuvat iholle lomittain. Kerrosten alla iho kuitenkin hengittää normaalisti, sillä tuotteissa ei ole käytetty mitään täyte-, sidos- tai säilöntäaineita kuten esim. talkkia, alumiinia, mineraaliöljyä, jotka tukkivat ihohuokoset.

Tuotteet ovat elottomia (inerttejä), joten ne eivät edistä bakteerien kasvua, ja niissä on korkea aurinkosuojakerroin (SPF 20-30).
Meikin levittäminen on todella helppoa ja nopeaa. Parhaan lopputuloksen saa ns. chisel-siveltimellä (ei tasapäinen vaan keskeltä pidempikarvainen). Pigmentit ovat tiivistetyssä muodossa, joten tarvitaan erittäin vähäinen määrä antamaan hyvä peittävyys.

Meikki ei pakkaudu juonteiden pohjalle vaan pysyy iholla silkkisen tasaisena tunnista toiseen, jopa rasvaisella iholla. Meikki on myös vettä hylkivää eikä se valu kuumanakaan kesäpäivänä.
Jane Iredale tuotteet sopivat erinomaisesti leikkausarpien, acne- sekä rosaceaihon peittämiseen, sekä hionnan, kuorinnan tai kestopigmentoinnin jälkeisen punoituksen peittämiseen.

Tuotteet sopivat hyvin myös allergikoille, koska tuotteissa ei ole käytetty ihoa ärsyttäviä aineita, kuten esim. parfyymejä, kemiallisia väri- tai säilöntäaineita.
Sarjaan kuuluvat jauhemaiset sekä kiinteät pohjat, BB-voiteet, pohjustusvoiteet, peitevärit, valokynä, kosteussuihkeet, luomivärit, poskipunat, rajauskynät, huulipunat ja -kiilteet, ripsivärit sekä erittäin korkealaatuiset siveltimet.
Linkki Jane Iredalen sivuille

Tervetuloa

Olemme avoinna ajanvarausten mukaisesti.

Tervetuloa tuoteostoksille myös ilman ajanvarausta, mutta varmistathan aina etukäteen esim. tekstiviestillä olenko paikalla ja vapaana hoitotyöstä.

Yhteystiedot

Puhelin

+(358) 400 631 474

Sähköposti

saija@fiini.com

Osoite

Sibeliuksenkatu 7 B 16, 4krs
20100 Turku

Uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme uusista tuotteista, tarjouksista, esittelyistä. Saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa ja pääset ensimmäisten joukossa kokeilemaan uutuuksia ja verrattomia tarjouksia.