Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kulmakarvojen, ripsirajausten ja huulten rajausten korostamista väripigmentin avulla. Kestopigmentoinnin tarkoituksena on korostaa luonnollista, omaa kauneutta, kestävillä, oikeanlaisilla varjostuksilla, heikkoja tai puuttuvia linjoja täydentämällä ja korjaamalla. Kestopigmentoinnissa käytetään asianmukaisia steriilipakattuja kertakäyttöisiä välineitä ja biologisia mikrovärejä. Värivalinnoissa pyritään luonnollisuuteen. Halutun lopputuloksen saaminen edellyttää kaksi pigmentointikertaa.
Työ suoritetaan akupunktioneuloilla ja jonkin verran yksilöllisin eroin esiintyy jälkiturvotusta.
Pigmentoitua aluetta jälkihoidetaan myös kotona, eikä arpikudosta synny.

Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa. Pysyvästä väristä on iloa myös, jos näkö on huono ja meikkaaminen hankalaa.

Tervetuloa

Olemme avoinna ajanvarausten mukaisesti.

Tervetuloa tuoteostoksille myös ilman ajanvarausta, mutta varmistathan aina etukäteen esim. tekstiviestillä olenko paikalla ja vapaana hoitotyöstä.

Yhteystiedot

Puhelin

+(358) 400 631 474

Sähköposti

saija@fiini.com

Osoite

Sibeliuksenkatu 7 B 16, 4krs
20100 Turku

Uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme uusista tuotteista, tarjouksista, esittelyistä. Saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa ja pääset ensimmäisten joukossa kokeilemaan uutuuksia ja verrattomia tarjouksia.