Visia-ihoanalyysi

 

Voit tulla VISIA-ihoanalyysiin jos esim. jokin asia häiritsee ihossasi ja mietit, mitä tuotteita Sinun tulisi käyttää tai millaiset hoidot sopisivat ihollesi.
VISIA –tietokone/kamera ottaa kuvan ihostasi ja analysoi
• ihon pinnan (kuolleet ihosolut, kuona)
• UV-valovauriot (pinnalliset ja syvät)
• couperosan (laajentuneet hiussuonet)
• ihon sisäiset bakteerit (porfyriinit)
• rypyt, juonteet
Tietokone vertaa ihoasi sadan samanikäisen naisen ihoon ja antaa prosenttipisteitä tai erilaisia lukemia, jotka analysoin Sinulle. Analyysin perusteella voin suositella juuri Sinun ihollesi sopivimmat tuotteet sekä mahdolliset hoidot.
Sarjahoidon jälkeen otetaan uusi kuva, verrataan aiempaan kuvaan ja voimme yhdessä miettiä jatketaanko sarjahoitoa vai aloitetaanko jokin toinen hoito.
Pelkän analyysin tekemiseen menee n 45-60 min ja se maksaa €65. Hoidon yhteydessä otettu analyysi maksaa €35 ja sarjahoitojen jälkeinen kuvaus on Sinulle ilmainen. Tule rohkeasti kuvaukseen ja juttelemaan, jos jokin asia askarruttaa ihossasi, ja voit hyvin lähteä kotiin pelkkien suositusten kanssa – ei siis tarvitse ostaa ”kassillista tuotteita”. Valinta on Sinun!

TYÖSKENTELEN AJANVARAUSTEN MUKAISESTI

Tervetuloa tuoteostoksille myös ilman ajanvarausta, mutta varmistathan aina etukäteen esim. tekstiviestillä olenko paikalla ja vapaana hoitotyöstä.

FIININ OSOITE:

Sibeliuksenkatu 7 B 16, 4.krs
20100 Turku

PUHELIN:

+(358) 400 631 474

SÄHKÖPOSTI:

saija@fiini.com

OTA YHTEYTTÄ